Circle company logo


Erfaring

Ud over festudlejning igennem Circle Lounge, driver vi også Full-Service Eventbureauet Circle Company, hvor vi leverer skræddersyede firmafester til nogle af Danmarks største virksomheder. Med over 15 års erfaring i eventbranchen, kan vi også være den perfekte partner i hele jeres planlægnings proces.

Produkter

Vores udlejningskatalog er fokuseret på kvalitet frem for kvantitet. Vi er eksperter i at omdanne alle slags lokaler alt efter kundens ønske. Vi udlejer primært loungemøbler og dekorationer som giver den helt rigtige atmosfære. Derudover kan vi også skræddersy jeres festudlejning med vores forskellige temapakker.

Samarbejde

Som underleverandør er det essentielt at få opbygget et professionelt samarbejde igennem hele bestillings processen. Igennem tiden har vi lavet festudlejning til alt fra firmafester, bryllupper, konferencer, messer og festivaler. Tilpasning inden for den danske eventbranche er vores spidskompetence.

Passion

Vi elsker at bringe begivenheder til live ved at levere flotte dekorationer og lounge miljøer. Målet er at blive jeres fortrukne partner, når I skal have en hånd med event indretningen. Som leverandør, gør vi en dyd ud af at være serviceorienteret, hvilket har medført vores fantastiske kundereferencer den dag i dag.

Kontaktpersoner


Referencer


Kontakt

mb@CircleCompany.dk
Tlf: +45 29 24 56 07

Adresse

Social

© 2019 Circle Lounge All rights reserved